skip to Main Content

HST Energy is een betrouwbaar en vooruitstrevende totaalaanbieder op het gebied van installatietechniek en duurzame energie. Met ons innovatieve karakter zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw woning of bedrijfspand. U en de drive naar verduurzaming staan voor ons centraal. Duurzame energie opgewekt uit zon en wind zorgen ervoor dat wij samen met onze klanten werken aan een schonere wereld.

Hoe kan HST Energy u helpen met een duurzamer bestaan? De verschillende divisies waarin wij comfort bieden zijn HST Solar, HST Wind, HST Bio en HST Installatietechniek.

HST Solar

Eén van de meest voorkomende duurzame energiebronnen is zonne-energie. Hierbij benut u de altijd schijnende zon. Deze energie kan vervolgens worden omgezet in zowel stroom als warmte.

De door uw zonnepanelen opgewekte zonne-energie wordt via een omvormer omgezet in elektriciteit. Deze elektriciteit kunt u gebruiken in uw woning of bedrijfspand. Wanneer u meer zonne-energie opwekt dan verbruikt kunt u deze energie opslaan of terug leveren aan uw elektriciteitsnet. Zonnewarmte daarentegen wordt opgewekt met behulp van een zonneboiler en kunt u gebruiken om water of een ruimte op te warmen.

Het proces van het omzetten van zonne-energie begint bij het installeren van zonnepanelen en/of zonneboilers. Deze technieken worden geïnstalleerd op het dak van uw woning of bedrijfspand en zorgen voor een besparing op uw energiekosten en voor een bijdrage aan een schonere wereld.

solar
utiliteitsbouw

HST BIO

Door bijvoorbeeld een agrariër wordt bij de bedrijfsuitoefening veel energie verbruikt, wat zichtbaar is in de energiekosten. Uit oogpunt van kostenbesparing zoeken veel agrariërs naar vormen van een duurzame bedrijfsvoering. Samenwerking is nodig om deze doelen te realiseren. Specifieke duurzame oplossingen en technieken helpen u om energie te besparen en hiermee de kosten te verlagen.

HST Wind

Naast het feit dat de zon altijd schijnt, leven wij in een land waar het vaak en hard waait. Deze wind kan door middel van een windturbine omgezet worden in energie. De wind zorgt ervoor dat de wieken van de windturbine gaan draaien. Het ronddraaien van de wieken zet een as in beweging, waardoor de wind vervolgens via een generator wordt omgezet in elektriciteit. Dit alles gebeurt in de windturbine. Via kabels komt deze elektriciteit bij uw woning of bedrijfspand uit.

markten_energiemaatschappijen
installatietechniek

HST Installatietechniek

Als gevolg van onze drive naar verduurzaming en onze vooruitstrevende blik zijn wij een totaalaanbieder. Door jarenlange ervaring in de installatietechniek helpen wij u van ontwerp tot installatie. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte totaaloplossing. Deze moet u comfort bieden, maar vooral ook een besparing op uw energiekosten van uw woning of bedrijfspand.

Back To Top