skip to Main Content

Drinkwatersysteem

Drinkwater is het belangrijkste voedingsmiddel voor het vee in de landbouw. U wilt dat uw vee gezond en goed drinkwater binnenkrijgt. Een compleet drinkwatersysteem helpt u de drinkwaterkwaliteit hoog te houden.

Om ieder dier te voorzien van water is een compleet drinkwatersysteem nodig. De drinkwatersystemen die wij bieden zijn zowel geschikt voor de zomer als de winter. Via twee verschillende manieren kan worden voorzien in een vorstvrij drinkwatersysteem, namelijk een rondpompsysteem of een verwarmingsunit.

Het rondpompsysteem zorgt voor een continue doorstroming van het water. De verwarmingsunit verwarmt de gehele drinkbak inclusief de aanvoerleiding. Beide toepassingen voldoen aan de voorschriften van de waterleverancier en aan de capaciteitsvraag van uw stal.

De drinkbakken worden in eigen beheer gemaakt en zijn door testen gemarkeerd als hoge kwaliteit. De verschillende toepassingen van de drinkwatersystemen kunnen zowel op de boven- als onder aansluiting worden uitgevoerd. Via onze unieke corrosievrije en eenvoudige leidingaansluiting maken wij het verschil. Daarnaast kunnen mestrobots en roosterschuiven uitstekend omgaan met deze toepassingen.

Expertises

  • Drinkwaterbak
  • Rondpompsysteem
  • Verwarmingsunit
  • Boven- en onder aansluiting expertise
Back To Top