skip to Main Content

HST Energy

Duurzame oplossingen

HST Energy

HST Energy is een betrouwbaar en vooruitstrevende totaalaanbieder op het gebied van installatietechniek en duurzame energie. Met ons innovatieve karakter zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw woning of bedrijfspand. U en de drive naar verduurzaming staan voor ons centraal.
Met onze kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek en duurzame energie ondersteunen wij u graag in dit proces. Samen zoeken we naar duurzame rendabele oplossingen waarbij bestaande installaties worden gekoppeld aan nieuwste technieken.

Sinds 1936...

Het bedrijf is door de familie Hoekstra in 1936 opgericht als regionale dorpssmederij en uiteindelijk via diverse generaties uitgegroeid tot dienstverlener op het gebied van duurzame installaties in zonne-energie, windenergie, Installatietechniek en bio-installatietechnieken. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het installeren van nieuwbouw en verbouw, en is volop bezig met innovatie op het gebied van duurzame energie.
Sinds 2011 heeft HST Energy een eigen onderhoudsbedrijf in Noord-Ierland, waarmee we de snelgroeiende markt van windturbines in Engeland en Ierland kunnen bedienen.

hoekstra_archief
veiligheid
vca_logo

Kwaliteit / Veiligheid

HST Energy is van mening dat veiligheid het belangrijkst is voor medewerkers en klanten. Risico’s op vallen en lichamelijke overbelasting moeten daarom zoveel mogelijk worden beperkt. Daarom nemen wij bij veel opdrachten maatregelen, zoals valbeveiligingen, het aanlijnen van monteurs en het gebruik van liften om zwaar materiaal naar boven te brengen. Verder zorgen we dat al ons materiaal, gereedschap, steigers en ladders in orde zijn en gekeurd. Monteurs zijn ook nooit alleen of zonder toezicht op een dak aan het werk.

HST Energy is in het kader van veiligheid en kwaliteit VCA**, BRL,  ISO-9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Dit garandeert aandacht voor veilige procedures en veilig gedrag in het belang van de medewerker maar ook van de opdrachtgever.

Om de kwaliteit van onze medewerkers te kunnen borgen, bieden wij diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden aan. Uiteraard zorgen we ervoor dat elke medewerker de benodigde certificaten haalt en behoudt. Tevens kijken wij met elke medewerker naar zijn of haar persoonlijke scholingswensen. Door middel van een scholingsplan zorgen wij ervoor dat al onze medewerkers op het juiste niveau kunnen werken.

Missie

HST Energy streeft naar duurzaamheid en het aanbieden van duurzame oplossingen, en voelt daarvoor een sociale verantwoordelijkheid.

Onze missie is om in samenwerking met onze klanten u, uw kinderen en anderen op deze wereld een goede en duurzame toekomst te kunnen bieden.

Visie

De visie van HST Energy is dat wij de steeds vernieuwende industrie kunnen ondersteunen met onze expertise op het gebied van installatie, service en onderhoud en dat we daarmee niet alleen streven naar een tevreden klant, maar ook naar een duurzamere wereld. Om dit te kunnen bereiken verzorgt HST Energy betaalbare en rendabele “full service” oplossingen met betrekking tot wind-, zonne- en bio-energie en installatietechniek.

HST Energy is sinds 2017 onderdeel van het Franse beursgenoteerde bedrijf Groupe Gorgé S.A.,
een familiebedrijf dat in 1990 is opgericht door Jean-Pierre Gorgé.

Partners

logo_thewindfactory
spares_in_motions_logo_RGB1-300×127
Logo-Off-Grid-Factory-final
TheSunFactory

Gelieerde bedrijven

gg_vig_logo_fd_blanc_150
logo-van-dam

Brancheverenigingen

logo_Metaalunie
solar
Uneto_VNI
nwea_logo
NNOW-logo
Back To Top