skip to Main Content

HST Energy (Hoekstra Suwâld Techniek B.V., The Wind Factory UK Ltd. en gelieerde ondernemingen) verwerkt persoonlijke gegevens. Omdat wij veel waarde hechten aan uw en onze privacy zorgt we voor een zorgvuldige verwerking en beveiliging van deze gegevens. Uw gegevens worden dan ook niet aan derden verstrekt zonder eerst uw toestemming daarvoor te vragen.

HST Energy voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonlijke gegevens we verwerken en voor welke doeleinden we dit doen.

Heeft u het gevoel dat hieromtrent iets fout gaat laat ons het z.s.m. weten via info@hstenergy.com of telefonisch via +31(0)511-431291. U kunt uw vraag richten aan onze functionaris gegevensbescherming. Heeft u desondanks een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens door onze organisatie? Dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Een door de directie van Gorgé Netherlands getekende privacyverklaring kunt u via onderstaande button downloaden. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens binnen onze organisatie.

Download hier ons volledige privacystatement

Persoonsgegevens op deze website

Gebruik van persoonlijke gegevens via deze website
Wanneer u een invulformulier op deze website invult, laat u uw persoonlijke gegevens bij ons achter. Deze gegevens worden onder andere gebruikt om contact met u op te nemen in geval van ondersteuningsvragen of het geven van een reactie. Wij gebruiken alleen persoonsgegevens die u ons rechtstreeks verstrekt in het kader van de gevraagde dienst of waarvan duidelijk is dat de verstrekte persoonlijke gegevens door ons zullen worden verwerkt.

Op deze website worden formulieren gebruikt voor de volgende doeleinden:

– Inschrijven nieuwsbrief: wij verzamelen uw e-mailadres.
– Contact Formulier: wij verzamelen voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en andere soortgelijke contactgegevens.

Deze informatie wordt alleen intern gebruikt voor het tot stand brengen van de overeenkomst, voor een snelle en veilige afhandeling van een eventuele overeenkomst en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. U kunt zich op elk moment afmelden via een link in deze e-mails of door contact met ons op te nemen.

Gebruik van cookies en statistieken
Statistieken. We verzamelen statistieken van Google Analytics. Deze informatie omvat browsertype, IP-adres, gedrag op de website, het gebruikte besturingsprogramma en de domeinnaam van de website die u naar onze website heeft geleid. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en om onze website voor onze gebruikers te optimaliseren.

Cookies. Cookies zijn kleine bestanden die op uw computer worden opgeslagen. Deze bestanden bevatten informatie over uw websitebezoek. Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, wordt er een cookie op uw computer geplaatst. Bij het volgende bezoek kunnen we u herkennen aan de cookie die tijdens een vorig bezoek is geplaatst. Wij gebruiken informatie uit deze cookies om uw surfgedrag op onze site vast te leggen om onze website te verbeteren.

De website maakt hiervoor gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Het kan dan wel zo zijn dat u in dat geval niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Bij elk bezoek die u brengt aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw IP-adres en niet uw e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

  1. Uw domeinnaam, maar niet uw e-mailadres als u een bezoek brengt aan onze webpagina;
  2. Uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert;
  3. De domeinnaam van andere sites die u geraadpleegd heeft om naar onze site te gaan;
  4. Alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt;
  5. Alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

De informatie die wij bewaren wordt gebruikt om de inhoud van onze website te verbeteren

Beveiligde verbinding:
Binnen deze website en een eventuele webwinkel maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Dit betekent dat gegevens die u verstuurt binnen het bestelproces en contactformulieren altijd veilig en versleuteld worden verstuurd.

Recht op toegang, rectificatie of verwijdering van persoonlijke gegevens
Als gebruiker van deze website hebt u het recht om gegevens die wij over u verzamelen, te openen, te corrigeren of te verwijderen. Als u deze gegevens wilt bekijken, corrigeren of verwijderen, kunt u een e-mail sturen naar info@hstenergy.com.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het bewaren van persoonsgegevens kan nodig zijn om de bedrijfsactiviteiten goed te kunnen uitvoeren of om wettelijke verplichtingen te kunnen naleven.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in onze privacyverklaring en/of privacybeleid. Het is raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen om op de hoogte te zijn van deze wijzigingen.

Autoriteit Persoonsgegevens
We helpen u graag als er klachten zijn over de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Heeft u het gevoel dat hieromtrent iets fout gaat laat ons het z.s.m. weten via info@hstenergy.com of telefonisch via +31(0)511-431291. U kunt uw vraag richten aan onze functionaris gegevensbescherming. Heeft u desondanks een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens door onze organisatie? Dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Back To Top