skip to Main Content

De visie van HST Energy is dat wij de steeds vernieuwende industrie kunnen ondersteunen met onze expertise op het gebied van installatie, service en onderhoud en dat we daarmee niet alleen streven naar een tevreden klant, maar ook naar een duurzamere wereld.

Storing?

Heeft u een storing aan uw windturbine, elektrische installatie of verwarming?
Voor storingen kunt u 24 uur, 7 dagen per week contact met ons opnemen via 0511 – 431 291. Wanneer u buiten kantooruren contact met ons opneemt zult u een keuzemenu krijgen. Via dit keuzemenu komt u in contact met de storingsmonteur.

Niet acute storingen kunt u via onderstaand contactformulier aan ons doorgeven. Vermeld daarbij duidelijk uw gegevens en storing. Wij bieden tevens ondersteuning bij installaties die niet door HST Energy zijn geleverd.

Storing? Bel 0511 – 431 291
service_storing2
service_onderhoud

Onderhoud

Bij HST Energy kunt u een onderhoudscontract op maat afsluiten. Dit geeft u recht op:

  • Een preventieve controle op het goed functioneren van de desbetreffende installatie of windturbine. Een windturbine krijgt twee keer per half jaar een servicebeurt, zoals de fabrikant dat voorschrijft;
  • Visuele controle van de gehele installatie en de systemen achter de installatie;
  • Rapportage van bevindingen aan de installatie.

Tijdens het onderhoudsproces zullen wij uw installatie of windturbine inspecteren, reinigen en waar nodig repareren. Hierdoor wordt de installatie of windturbine weer in optimale staat afgeleverd. Dit betekent dat onverwachte storingen worden geminimaliseerd.

HST Energy streeft naar flexibiliteit  waardoor het contract naar uw wensen kan worden aangepast. Zo kunt u er voor kiezen eens per 2 jaar een controle te krijgen of 2 keer per jaar. Ook kunt u een onderhoudscontract afsluiten op bestaande installaties. Alleen bij windturbines geldt dat er geen andere vormen van onderhoud zijn dan dat wat de fabrikant voorschrijft. Dat is altijd twee keer per halfjaar, één keer ‘groot’ onderhoud en één keer ‘klein’ onderhoud.

Monitoring

Nadat de windturbines en zonnepanelen zijn geïnstalleerd en de gewenste vormen van onderhoud zijn besproken, is het belangrijk om metingen uit te voeren. Door middel van een centraal monitoringsysteem houden wij uw windturbine en zonnepanelen in de gaten. Hierdoor kunnen we tijdig inspelen om eventuele verbeteringen door te voeren.

HoekstraSuawald_DEF_WEB01_4404_small
Back To Top