skip to Main Content

Werken bij…

HST Energy!

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de techniek?
HST Energy is altijd op zoek naar (technisch) talent!

Bekijk onze vacatures of stuur je open sollicitatie naar info@hstenergy.com.

Vacatures

Vacature: windturbinemonteur(s)

HST Energy is expert in het bedenken van betrouwbare en duurzame energieoplossingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij ontwerpen en installeren installaties voor het opwekken en opslaan van duurzame energie…

Lees meer

Opleidingen en training

Het opleiden en aantrekken van goed gekwalificeerde monteurs is in de huidige arbeidsmarkt een ingewikkelde opgave. HST Energy wil (jong) talent graag interesseren voor techniek, en is daarvoor op zoek naar samenwerking met scholen. In de toekomst hoopt HST Energy nauw betrokken te zijn bij technische opleidingen, door bijvoorbeeld het geven van gastcolleges of het aanbieden van werkervaringsplaatsen.

HST Energy is daarnaast bezig met een eigen trainingscentrum om de theorie naadloos te laten aansluiten bij de praktijk. Door middel van de installatie van een windturbine welke energie levert zodat het trainingscentrum energieneutraal wordt, maar waarin ook getraind kan worden voor onderhoud van de meest voorkomende aspecten in de onshore en offshore windindustrie. Scenariotrainingen worden mogelijk gemaakt om onshore als ook offshore condities “real time” te simuleren, zodat monteurs niet alleen in theorie weten wat ze moeten doen, maar dat ook al eens in de praktijk hebben gebracht voor zij daadwerkelijk de werkvloer op komen.

Back To Top