skip to Main Content

Windturbine revisie

U wilt natuurlijk dat uw windturbine zo lang mogelijk meegaat. Om uw windturbine een zo goed mogelijk toekomst perspectief te geven, voeren wij complete en gedeeltelijke revisies uit. Hierbij kijken we uw windturbine na en voeren we indien nodig een herstel uit.

Veel windturbines-eigenaren vragen zich af hoe verder te gaan met hun windturbine in de toekomst. Dat kan verschillende redenen hebben, en dat begrijpen we. Er is namelijk vaak geen mogelijkheid om op te schalen naar een groter park of een grotere windturbine te plaatsen op de bestaande locatie. Daarom ondersteunen we u in dit gehele proces. We gaan samen op zoek naar de juiste invulling van de windturbine voor in de toekomst. Hierbij kijken we naar de huidige conditie en leeftijd van de windturbine en het toekomst perspectief.

Vanuit onze ervaring blijkt dat voor windturbines van 400kw en hoger een complete revisie zeer rendabel kan zijn voor de windturbine-eigenaren. Wanneer de situatie zich voordoet dat een revisie een goed toekomst perspectief brengt voor uw windturbine, kan deze worden gefinancierd tegen een lage rente. Hierdoor wordt het rendement op uw investering zo hoog mogelijk.

Wilt u meer informatie over een revisie op uw windturbine, of een beoordeling van uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Expertises

  • Revisie complete molens
  • Revisie windturbineonderdelen

Gerelateerde projecten

Back To Top